آموزش روپوش و شلوار مدرسه
این مقاله با هدف معرفی مراحل آموزش روپوش و شلوار مدرسه تدوین شده است. با ما همراه باشید تا به شما گام به گام آموزش دهیم که چگونه روپوش و شلوار مدرسه را به درستی الگوسازی کرده و بدوزید.
جدول تجاری روپوش مدارس
مراحل آموزش روپوش و شلوار مدرسه
آموزش روپوش و شلوار مدرسه؛ الگوی جلوی روپوش
جدول سایزبندی روپوش مثل همیشه از سایز 26 36 برای مدارس ابتدایی وراهنمایی قابل استفاده است.
یک جدول آستین داریم و در ادامه این الگو را رسم خواهیم کرد. برای کشیدن این الگو ابتدا اینه دو خط عمود برهم رسم میکنیم. سپس برای سایز 26 طبق جدول به اندازه ی 3 سانتی متر برای شیب سرشانه پایین امده و یک خط می کشیم. حال این خط، خط سرشانه است که ابتدای کار است. سپس از خط سرشانه 16 سانت پایین امده و یک خط می کشیم. این خط خط سینه یا کف حلقه است.
برای رسم خط کمر از خط کف حلقه میا. پایین. یعنی گونیا را روی خط کف حلقه گذاشته و به اندازه خط کمر که طبق جدول شونزده سانتیمتر است پایین امده و یک خط عموی رسم میکنیم.
خط باسن را از خط کمر پایین می آییم. گونیا را روی خط کمر گذاشته شونزده سانتی متر پایین می آییم و خط عمود میکشیم. ای خط خط باسن است. قد مانتو را از ابتدای کار پایین آمده و یک خط عمود بکشید.
ما خطوط اصلی را کشیدیم. حالا نوبت کشیدن خطوطی است که به صورت افقی قرار میگیرند. اولین خط، خط سرشانه است. طبق جدول سر شانه 16.5 است. یعنی رو خط سرشانه 16.5 سانتی متر جلو رفته و علامت بزنید. حالا نوبت کارور است. کارور پیش پونزده و نیم سانتیمتر است. روی خط سرشانه پونزده و نیم علامت زده و گونیا شده(به صورت عموی) تا کف حلقه می کشیم. سپس خطی که کشیدیم را به 3 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس روی خط کف حلقه یا سینه نوزده سانتیمتر علامت می زنیم. حال باید به سراغ باسن برویم. باسن 21 سانتی متر است، 21 سانتی متر علامت بزنید. حالا کف حلقه، کمر و باسن را به یکدیگر وصل کنید و همین خط را تا پایان ادامه دهید.
برای کشیدن حلقه، بخش اول خطی که سه قسمت کردیم را خط خط سرشانه وصل می کنیم. ( منظور از سرشانه همان 16.5 سانتی متری است که علامت زدیم). سپس خط انتهای کف حلقه را به نقطهی دوم وصل کنید. حالا برای الگوی جلو از خط سرشانه عدد ثابت چهار سانتی متر پایین می آییم و علامت میزنیم. در واقع از ابتدای کار هفت سانت پایین آمدیم.
از ابتدای کار شیش سانت به سمت چپ می رویم. این گردن کار است. حالا این عدد گردن شیش سانت وصل کنیم به انتهای سرشانه. سپس گردن را( نقطه ای که 6 سانتی متر علامت زدیم) به صورت یک هلال ملایم به نقطه ای که 4 سانتی متر از خط سرشانه پایین رفته و علامت زدیم وصل می کنیم. این الگوی جلوی روپوش است.
الگوی پشت روپوش
الگوی پشت دقیقا مانند الگوی جلو بوده و فقط در کارور فرق دارد. پس تمام مراحلی که برای الگوی جلو انجام دادییم برای الگوی پشت نیز انجام می دهیم و فقط برای کارور پشت به جای 15.5 سانتی متر، 16 سانت در نظر می گیریم.
جدول تجاری شلوار مدارس
الگویی که در مقاله آموزش روپوش و شلوار مدرسه به شما آموزش می دهیم یک الگوی تخصصی یعنی فقط برای شلوار مدارس نیست. با جدولی که در اختیارتان قرار دادیم هم میتوانید انواع شلوارهای خانگی، شلوار مدارس و حتی شلوارهای رسمی و بیرونی را خیلی راحت و آسان طراحی کرده و بدوزید.
مراحل آموزش روپوش و شلوار مدرسه
آموزش روپوش و شلوار مدرسه؛ الگوی جلوی شلوار
طبق اندازه هایی که در جدول بالا داده شده، ابتدا با یک گونیا دو تا خط عمود بر هم بکشید. حتما باید خطوط عمود باشد. حال از ابتدای کار، به اندازهی شیش سانتیمتر پایین بیاید. این شیش سانتیمتر عدد ثابت شما است. وقتی بخواهید از یک کش سه سانتی یا دو سانتی استفاده کنید، دو سانت برای کش دو سانتی حدود 2 سانت برای ریشه گیری و جای دوخت در نظر گرفته می شود. این قسمت را خط کمر می نامند. اکنون برای دوخت قسمت جلوی شلوار برای سایز 26، طبق جدول بلندی فاق 16 سانت است. از خط کمر 16 سانتی متر پایین آمده و یک خط عمودی در صفحه می کشیم.
قسمت بعدی خط زانو هست. بلندی زانو برای سایز بیست و شیش 39 سانت است. از جای کش یعنی از خط کمر به 39 سانتیمتر پایین امده و خط می کشیم. از خط کمر قد شلوار را به علاوه پنج سانت علامت بزنید. اینجا خط دمپا به دست می آید.
حال خطوط اصلی به دست امد. طبق جدول، عدد کمر بیست است. روی خط کمر عدد بیست را علامت میزنم، روی خط باسن یا همان خط فاق عدد باسن که همان 20 است علامت میزنم. این دو را به هم وصل میکنیم. حالا ساق جلو یا پیش 3 سانتی متر است. یعنی از این نقطه 20 که علامت زدیم، به اندازهی 3 سانتیمتر بیرون آمده و علامت بزنید. از خط باسن تا خط کمر را به سه قسمت تقسیم کنید. حالا یه هلال از فاصله 3 سانتی که علامت زدید به قسمت اول بکشید.
حال میرسیم به خط زانو. زانو پیش 9 سانتی متر است. روی خط زانو 99 سانتی متر اندازه گرفته و علامت می زنیم. سپس نوبت دم پا است. دم پا پیش هشت سانتیمتر است اندازه می گیریم و علامت می زنیم. و این دو نقطه دم پا و زانو را به هم وصی می کنیم. این الگوی قسمت جلوی شلوار است.
الگوی پشت شلوار
تنها تفاوتی که پشت و جلوی شلوار با هم دارند بلندی فاقد و فاق کوچک است. یعنی بقیه بخش ها با قسمت جلو یکی است. فاق جلو شونزده بوده اما فاق پشت هفده سانت است. یعنی از خط کمر هفده سانتی متر باید پایین بیایید. فاق کوچک برای پیش 3 و برای پشت 8 سانتی متر است. تمام مراحل قسمت جلوی شلوار را تکرار کنید فقط برای فاق پشت 17 و برای فاق کوچک پشت 8 سانتی متر فاصله در نظر بگیرید. خطوط را رسم کرده و به یکدیگر وصل کنید تا الگوی پشت شلوار بدست بیاید.
این یک الگوی شلوار تخصصی است که شما برای تمام شلوارهای میتوانید استفاده کنید. چه شلوار مجلسی، شلوار لی، شلوار مدرسه و ... میتونید از این الگو استفاده کنید. تا اینجای مقاله مراحل آموزش روپوش و شلوار مدرسه، الگوی شلوار را به شما آموزش دادیم. حال نوبت به الگوی روپوش می رسد.
آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی
آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی یکی از بهترین مراکز آموزش خیاطی در تهران است که در آن یادگیری خیاطی با استفاده از آخرین روشها و تکنولوژیهای مدرن و به صورت عملی انجام میشود. در این آموزشگاه، برای داوطلبان و علاقهمندان به ورود به حرفه خیاطی، آموزش هر چیزی از پایه تا پیشرفته به صورت عملی تدریس میشود. در این آموزشها، انواع مدلهای کلاسیک و مدرن، انواع پارچهها و استفاده از دستگاههای خیاطی برای وسایل مختلف، آموزش داده میشود.
این آموزشگاه برگزاری دورههای کوتاه مدت را نیز در زمینه خیاطی و پوشاک با مدرک بینالمللی در این حرفه، ارائه میدهد.آ موزشگاه خیاطی نگار عبداللهی با توجه به استفاده از تجربه و تخصص کارآمد در حوزه خیاطی، بهترین گزینه برای آموزش و یادگیری خیاطی برای علاقهمندان به این حرفه میباشد.
در این مقاله از آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی مراحل آموزش روپوش و شلوار مدرسه به شما عزیزان ارائه شد. در صورت داشتن سوال در زمینه دوخت و آموزش روپوش و شلوار مدرسه می توانید با متخصصان این مجموعه تماس حاصل فرمایید.
چرا آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی را انتخاب کنیم؟
- تجربه و تخصص: آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه آموزش خیاطی، به یکی از متخصصترین و معتبرترین مراکز آموزش خیاطی تبدیل شده است. تجربه ما در آموزش افراد از سطوح مبتدی تا حرفه ای، یک فرصت بینظیر برای یادگیری شماست.
- اساتید برجسته: اساتید ما از بهترینهای حوزه خیاطی هستند و دارای تخصصهای متعددی در زمینههای مختلف خیاطی از جمله لباسهای مجلسی، پوشاک روز، لباسهای محلی و... می باشند. آنها با دقت و عشق به هنر، دانشجویان را در مسیری موفق همراهی میکنند.
- تجهیزات پیشرفته: آموزشگاه ما با بهرهگیری از تجهیزات مدرن و ابزارهای پیشرفته، به شما این امکان را میدهد تا با آخرین تکنولوژیها و ابزارهای خیاطی آشنا شوید و مهارتهای خود را به بهترین شکل پیشرفت دهید.
- محیط آموزشی دلنشین: آموزشگاه ما با فضایی دوستانه و دلنشین برای یادگیری فراهم آمده است. اینجا جایی است که می توانید با دانشجویان خود تجربیات خود را به اشتراک بگذارید و از محیط آموزشی دلپذیر بهره برداری کنید.
-
دوره های آموزشی متنوع: آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی با هدف پوشش تمامی نیاز ها و علاقه های دانشجویان خود، دوره های آموزشی متنوعی را ارائه می دهد. این دوره ها به شکلی طراحی شدهاند که هم به افراد مبتدی کمک می کنند تا از پایه مهارتهای خیاطی را یاد بگیرند، و هم به افراد حرفهای کمک میکنند تا تخصصهای خود را گسترش دهند. آموزش جیب فیلتاب، دوخت نوار اریب، معرفی انواع یقه لباس چند نوع از برنامه های آموزشی این آموزشگاه هستند.
در کل، آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی یک محیط پویا و حرفهای برای یادگیری و شکوفایی هنر خیاطی شماست. با انتخاب ما، به دنیایی از خلاقیت، تخصص و امکانات پیشرفته در هنر خیاطی خوش آمدید.
سخن پایانی
در مقاله آموزش روپوش و شلوار مدرسه به ارائه راهنمایی جامع و کاربردی برای دوخت و تهیه روپوش و شلوار مناسب برای دانش آموزان پرداخته شد. این مقاله به مخاطبان نشان می دهد که چگونه می توانند با استفاده از مهارت های دوخت ابتدایی، لباس هایی با کیفیت و سبک برای فصل تحصیل خود دوخته و تنوعی در پوشش خود ایجاد کنند. از مواد و ابزار مورد نیاز تا مراحل دقیق دوخت و پرده دوزی، این مقاله توجیه کاملی برای آموزش دوخت روپوش و شلوار مدرسه ارائه می دهد. بنابراین، با مطالعه این مقاله، خوانندگان قادر به دوخت لباس های مدرسه با تمامی مشخصات و جزئیات مورد نظر خود خواهند بود، و این توانایی به آن ها این امکان را می دهد که لباس پوشیدن خود را با اعتماد به نفس و سبکی شخصیت شکل دهند.