دوخت شلوار کودک
در این مقاله، هدف ما آموزش یک روش ساده برای دوخت شلوار کودک را می باشد تا شما عزیزان بتوانید به راحتی شلوار های فرزندانتان را در منزل خود بدوزید. با افزایش روزافزون قیمت لباس های کودک و نوزاد، هزینههای سنگینی بر دوش خانوادههای دارای فرزند قرار گرفته است. همچنین، کودکان به دلایل مختلف خیلی زود لباس های خود را کثیف و خراب می کنند و بنابراین نیاز به تعویض و تعمیر این لباس ها می باشد.
از این رو، اگر توانایی دوخت لباس های کودکتان را داشته باشید، می توانید به موفقیتی دست یابید که هزینه های قابل توجهی از هزینه های خانه و خانواده خود کاهش دهید.
دوخت شلوار کودک
به یک پارچه با ابعاد عرض ۷۵ سانتیمتر و طول ۹۵ سانتیمتر نیاز داریم. پیشنهاد میشود که از جنس تریکو ضخیم برای این پارچه استفاده شود.
برای دوخت شلوار کودک، ابتدا از داخل پارچه به صورت دولا آن را میزنیم و سپس به صورت چهارلا تا نیمه ارتفاع پارچه را طی میکنیم. سپس، سرکجی پارچه را اصلاح میکنیم. سپس از خط بالا به فاصلهای نوزده و نیم سانتیمتری به پایین میآییم و یک علامت روی پارچه میزنیم. سپس، به اندازهی پنجاه و یک سانتیمتر از همان خط پایینی دیگری علامت دیگری روی پارچه میگذاریم. در نهایت، از هر یک از این دو علامت به سمت خط بالا یک خط کشیده می شود.
به یک تکه پارچه با ابعاد عرض ۷۵ سانتیمتر و طول ۹۵ سانتیمتر نیاز داریم. پیشنهاد میشود از جنس تریکو ضخیم برای ساخت این پارچه استفاده کنیم. ابتدا، روی خط بالا به فاصله ۱۸ سانتیمتر از بالا به پایین میآییم و یک علامت روی پارچه میگذاریم. سپس روی خط دوم به فاصله ۲۲ سانتیمتر از بالا و روی خط سوم به فاصله ۱۶ سانتیمتر از بالا علامتگذاری میکنیم. حالا از علامت ۱۸ سانتیمتری با یک خط راست به پایین میآییم تا ساق شلوار را طراحی کنیم. بعد از علامت ۲۲ سانتیمتری، روی خط دوم، و از علامت ۱۶ سانتیمتری، روی خط سوم یک خط رسم میکنیم.
سپس از هر دو طرف به فاصله یکسانی داخل میشویم و علامت میزنیم. سپس روی خط سوم به فاصله ۲ سانتیمتری داخل میشویم. حالا این خطوط را با قیچی قطع میکنیم. دولای روی رو را برای قسمت پشت شلوار کنار میگذاریم و دولای روی رو را برای قسمت جلوی شلوار قرار میدهیم، این دو دوخت را با یک خط علامتگذاری از فاق شلوار به هم وصل میکنیم. در این قسمت، از بالا به فاصله ۲ سانتیمتر داخل میشویم و این خط را قطع میکنیم. روی خط کمر، به فاصله ۶ سانتیمتر داخل میشویم و سپس دوباره به فاصله ۱۲ سانتیمتر داخل میرویم. این دو دوخت را به وسیلهی علامتگذاری و دوخت به هم متصل می کنیم.
برای جای جیب های شلوار، یک مستطیل با ابعاد عرض ۲۱ سانتیمتر و طول ۶۲ سانتیمتر لازم داریم. ابتدا چهار لا را با هم دوخته و زیر شلوار قرار میدهیم. سپس از هر سمت به فاصله ۶ سانتیمتر داخل میشویم و علامت میزنیم. این خطوط را به شکلی که جیبها را تشکیل میدهند رسم میکنیم. قسمتی که قبلاً با چهار لا بسته بوده را با هم قطع میکنیم. چهار مستطیل برای جیبها داریم که دو تای آنها را کنار هم قرار میدهیم و دوتای دیگر را برای پشت جیبها میگذاریم. حالا در هر دو قسمت جلویی و پشتی، ساقها را با هم دوخته و به هم متصل میکنیم. سپس پشت شلوار را به جلوی آن متصل میکنیم. بعداً یک مستطیل با ابعاد ۱۱ سانتیمتر در ۴۷ سانتیمتر و یک کشبند به طول ۹۷ سانتیمتر لازم داریم. پس از دوخت، لا را میچسبانیم و قسمت وسط کشبند را دوخته و آماده میکنیم.
بعد از ایجاد دو سوراخ در قسمت بالا، بند کش را از آن عبور میدهیم و بستهایجاد میکنیم. اگر دستگاه دوخت ندارید، میتوانید کش را به دست دوزید. حالا یک کش با طول ۳ سانتیمتر و عرض ۴۷ سانتیمتر را میآوریم و آن را به اندازهی چهل و هفت سانتیمتر به دو طرف دوخته و به هم متصل میکنیم. این کش برای حالت کش شلوار استفاده میشود و به صورت مساوی از هر دو طرف تا دور کمر دوخته میشود. بعد از انجام این مراحل، شما یک شلوار با جیبها، کشبند، و دوختهای مختلف خواهید داشت. توصیه میشود قبل از دوخت نهایی، مراحل را با دقت بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که همه چیز به درستی انجام شده است. همچنین، میتوانید از ویدئوها یا تصاویر آموزشی به عنوان راهنمای تصویری استفاده کنید تا مراحل دوخت را بهتر درک کنید.
لطفاً توجه داشته باشید که این توضیحات به عنوان یک راهنما ارائه شدهاند و دقت و دانش در دوخت پارچهها بسیار مهم است. در صورتی که تجربه کافی در دوخت ندارید، ممکن است بهتر باشد که به یک نفر با تجربه کمک بگیرید یا از کارگاههای آموزشی استفاده کنید. برای آموزش تاپ کودک کافیست کلیک کنید.
مطالب پیشنهادی: آموزش سارافون دخترانه
وسایل مورد نیاز
- پارچه: انتخاب پارچهای با کیفیت مناسب برای شلوار کودکانه مهم است. پارچه های نرم و راحت برای پوست حساس کودکان توصیه می شوند.
- متر: برای اندازهگیری ابعاد مختلف پارچه و مراحل دوخت، متر یک ابزار ضروری است.
- قیچی: برای برش پارچه و همچنین قطعات اضافی، قیچی با لبههای تیز لازم است.
- ماشین دوخت: یک ماشین دوخت مناسب برای دوخت پارچهها و ایجاد درزهای دقیق و محکم از ابزارهای اصلی است.
- سوزن های خیاطی: انواع سوزنهای مختلف برای پارچههای مختلف و مراحل مختلف دوخت مورد نیاز خواهند بود.
- نخ: انتخاب نخ های با کیفیت مناسب برای دوخت شلوار اهمیت دارد. نخهای مرغوب کودکانه یا پارچه های خاص نیز وجود دارند.
دوخت یک شلوار کودکانه میتواند تجربهای شیرین و خلاقانه باشد. با دنبال کردن مراحل مذکور، شما قادر خواهید بود تا یک شلوار منحصر به فرد و با کیفیت برای کودک خود دوخته و از لذت خلق چیزی منحصر بهفرد با دست خود لذت ببرید. همچنین، این فرآیند میتواند به شما احساس ارتباط نزدیکتری با کودکتان و ایجاد لحظات خاص و یادگار در کنار هم را به ارمغان آورد.
حتما بخوانید: دوخت لباس زمستانی دخترانه
پارچه مناسب برای شلوار کودک
پارچه نخ پنبه با بافت ساده و سبک (lawn cotton):
این نوع پارچه که به نام "lawn cotton" نیز شناخته میشود، یک پارچه 100٪ نخی بافت سبک و خنک است که برای دوخت لباسهای کودکان، به خصوص لباسهای خواب و روزمره، بسیار مناسب میباشد. این پارچه از تعداد نخهای زیادی تشکیل شده که به آن کمی از شفافیت و تراکمی خفیف میدهد. با این وجود، آن را لمس کردن بسیار نرم و لطیف است زیرا از رشتههای نخ بسیار ریز و ظریفی ساخته شده است.
این پارچه به ویژه برای نوزادان بسیار مناسب است، زیرا در مواقعی که نیاز به تعویض لباسهای بیشتری دارند، به سبب وزن سبک و خاصیت سریع خشک شدن آن، بسیار کارآمد عمل میکند. این ویژگی مهم برای مادران نوزادی است که نیاز به تغییر مکرر لباسهای کودکان خود دارند و میخواهند تا لباسها به سرعت خشک شده و آماده مجدداً استفاده شوند.
پارچه "lawn cotton" با تمام این ویژگیهای مثبت، یک گزینه عالی برای لباسهای کودکان است و به والدین امکان میدهد تا برای نیازهای روزمره و مراقبت از کودکان خود از این پارچه با کیفیت بهرهبرداری کنند.
پارچه "وال" (Voile):
"وال" یک نوع پارچه نسبتاً نازک است و در واقعیت به تنظیف و تور شبیه میباشد. این پارچه از جنس نخ پنبه تولید میشود، اما به طور کلی نازکتر از آن است و دارای ساختاری کمی ضعیفتر است. با این وجود، ویژگی مهم این پارچه این است که به راحتی به هوا اجازه جریان میدهد. به همین دلیل، پارچه "وال" به عنوان یک گزینه بسیار مناسب برای دوخت لباسهای روزمره کودکان محسوب میشود.
این پارچه به ویژه در لباسهایی که در روزمره و در فصول گرم تنظیم میشوند، مورد استفاده قرار میگیرد. ساختار نسبتاً نازک آن، کودکان را در هوای گرم و مرطوب راحت و خنک نگه میدارد. همچنین، ویژگی ضعیفتر بودن ساختار پارچه "وال" نیز به طراحان امکان میدهد تا با این پارچه به سادگی انواع لباسهایی با طراحیهای مختلف را خلق کنند.
آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی
آیا شما نیز به دنبال یادگیری هنر خیاطی و دوخت لباسهای زیبا و شیک برای کودکان خود هستید؟ آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی جوابی است که به دنبال آن بودهاید. ما با بیش از دو دهه تجربه در عرصه آموزش خیاطی، افتخار داریم که به شما یک محیط دوستانه و آموزشی با کادری مجرب و متخصص برای آموزش خیاطی کودک ارائه دهیم.
در آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی، هدف ما به شما آموزش دادن هنر دوخت و طراحی لباسهای کودکان به روشها و تکنیکهای مدرن و کاربردی است. از مبتدی تا پیشرفته، همه سطوح را پوشش میدهیم و به شما امکان میدهیم تا لباسهای زیبا و منحصر به فردی برای کودکان خود بسازید.
چرا آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی؟
- مدرسان ما تجربه آموزش بهرهوری را دارند و به شما تکنیکهای حرفهای و مهارتهای لازم را آموزش میدهند.
- محیطی دوستانه و اشتیاق آموزشی که شما را به یادگیری تشویق میکند.
- مواد و تجهیزات مورد نیاز برای دوخت لباسهای کودکان در دسترس شما خواهد بود.
- آموزشهای تئوری و عملی به همراه پروژههای عملی که به شما امکان میدهد تا مهارتهای خود را به عمل بیاورید.
اگر شما نیز به دنبال آغوش گرم و مهربانی یک آموزشگاه خیاطی حرفهای برای یادگیری هنر دوخت لباس کودکان هستید، به آموزشگاه خیاطی نگار عبداللهی خوش آمدید. همراه ما باشید و با خلاقیت خود، لباسهای زیبا و منحصر به فردی برای کودکان خود بسازید.